Artikler

Skelforretning – kan man vinde hævd på offentligt fredet areal?

af Nicolai Platzer Funder

HOMANN Advokater har bistået en privat grundejer i forbindelse med en kommunes krav om, at grundejeren skulle afstå 140 m² af sin parcel til kommunen. Det pågældende areal fremstod i det hele som en del af haven.

Højesteretsdom – Andelsboligforeningers anvendelse af almindelige bestemmelser i lejeloven analogt – behov for vedtægtsændring

af adv. Pernille Thrane og adv. Henrik Qwist

Højesteret har i en ny dom fra 25. august 2023 konkluderet, at bestemmelsen i lejelovens § 142, stk. 3, og § 149, stk. 2, ikke kunne anvendes analogt i en andelsboligforening. Konkret havde en andelsboligforening anlagt sag mod 2 andelshavere om andelshavernes ansvar for, at andelshavernes badeværelsesrenovering havde medført en stor vandskade på foreningens ejendom. Vandskaden var sket på grund af fejl begået af andelshavernes håndværkere.

Log på din forenings ProBo

Er du allerede oprettet som bruger, så klik på linket her nedenfor og log på din forenings Probo

Log på ProBo

Yderligere info om PboBo

Om Homann

Homann Advokater er et full service kontor, der yder rådgivning inden for alle erhvervsretlige og privatretlige områder samt inden for strafferet og udlændingeret. Vi bistår offentlige myndigheder, erhvervsvirksomheder, foreninger og private.

Internationalt

Homann Advokater er medlem af JCA International Lawyers, der er et uafhængigt internationalt netværk af erhvervsorienterede advokatkontorer i 24 europæiske lande, ligesom vi har gode kontakter til advokatkontorer i blandt andet USA, Kina og Australien. Der kan læses om JCA og de enkelte medlemskontorer på linket til højre herfor. Samlet er der mere end 300 advokater på medlemskontorerne.

playporngame.netfistingfist.comjavpornscat.compooping-jav.com